Spørgsmål og svar

Få svar på de oftest stillede spørgsmål

Her finder du en liste med de spørgsmål vi får oftest. Du får vist svaret ved at klikke på spørgsmålet.

Opbevaringsrummet

Du kan ikke reservere et lagerrum online. Bor du ikke i nærheden så kontakt os på info@slagelselagerhotel.dk eller ring 58 53 38 74 og hør nærmere om dine muligheder.

Vi har mange forskellige størrelser af opbevaringsrum - se en liste ved at klikke her. Det er dog standard for alle opbevaringsrum, at der minimum er 2,4 meter til loftet.

Du må som udgangspunkt opbevare alt i dit lagerrum. Det må dog ikke være giftigt, eksplosivt eller brandfarlige gasser / væsker. Heller ikke fødevarer må du opbevare i dit opbevaringsrum. Det siger sig selv, at ulovlige varer heller ikke er tilladt.

Dørene til alle opbevaringsrum er 1,0 meter i bredden. Vi har designet adgangen til alle opbevaringsrum på en sådan måde, at en europalle kan køres direkte ind i rummet.

Alle opbevaringsrum hos Slagelse Lagerhotel er frostfrie.

Opbevaringsrummene har ikke fugtstyring, men der er almindelig tørt og vi kontrollerer lagerhotellet dagligt.

Du må gerne opbevare din motorcykel, knallert eller scooter i dit opbevaringsrum hos Slagelse Lagerhotel. Inden du anbringer dit køretøj i rummet skal tanken dog drænes for brændstof.

Du kan godt bytte til et større rum, hvis der er et ledigt i den størrelse du ønsker. Kontakt os på info@slagelselagerhotel.dk eller ring 58 53 38 74 og hør nærmere om dine muligheder.

Du kan få dit rum med det samme, såfremt det er ledigt. Kontakt os på info@slagelselagerhotel.dk eller ring 58 53 38 74 og hør nærmere.

Har du spørgsmål?

Kunne du ikke finde svar på dit spørgsmål på denne side, så kontakt os med det samme. Du kan udfylde vores kontaktformular og finde oplysninger på kontakt-siden.

» Gå til Kontakt-siden